Про підсумки додаткового конкурсу з відбору представників та експертів від україни до програмних комітетів «ГОРИЗОНТ 2020»


 0У МОН відбулося засідання Комісії з відбору представників та експертів до комітетів, відповідальних за моніторинг виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт 2020». Прийнято рішення про відбір представників та експертів до низки комітетів цієї програми. Як повідомляє сайт МОН - на конкурс було надіслано близько 60 заявок від кандидатів у представники та експерти від України до програмних комітетів «Горизонт 2020». Усі надіслані пакети документів пройшли адміністративну перевірку на відповідність вимогам, зазначеним у Порядку проведення конкурсу, затвердженого наказом МОН від 23.06.2017 р. № 919 . Члени Комісії на засіданні розглянули кандидатури, чиї пакети документів оформлені та укомплектовані відповідно до вимог. Прийнято рішення про відбір представників та експертів до низки комітетів.
Приємно відзначити, що представником у програмному комітеті «Науково-дослідницькі інфраструктури» обрано спіробітника нашого інституту Салигу Юрія Тарасовича - д.біол.н. завідувача лабораторії обміну речовин. 
Вітаємо його з цим обраннямі бажаємо плідної праці.