28 квітня завідувач лабораторії розведення та селекції тварин Інституту біології тварин НААН, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-коресподент НААН Єлизавета Федорович взяла участь у засіданні регіональної експертної комісії з розгляду матеріалів щодо статусу суб’єктів племінної справи у тваринництві яке відбулось у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Комісія розглянула матеріали щодо:

  • присвоєння відповідного статусу суб’єкта з племінної справи (племрепродуктор з розведення голштинської породи) для ТзОВ «Барком» (с.Ямпіль, Львівський р-н);
  • присвоєння відповідного статусу суб’єкта з племінної справи (племрепродуктор з розведення свиней породи дюрок) для ТзОВ «Угринів Еко Ферм» (с.Угринів, Червоноградський р-н);
  • присвоєння відповідного статусу суб’єкта з племінної справи (племрепродуктор з розведення галицького внутрішньопородного типу української рамчастої породи коропа) для СФГ «Короп» (с. Рата, Львівський р-н).

20220428

За результатами засідання було прийнято позитивне рішення щодо присвоєння відповідного статусу суб’єкта з племінної справи зазначеним господарствам.

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect