7-10 серпня 2022 року старший науковий співробітник лабораторії молекулярної біології та клінічної біохімії Інституту біології тварин НААН, кандидат біологічних наук Козак Марія Романівна взяла онлайн-участь у Міжнародній конференції з нових інфекційних захворювань (International Conference on Emerging Infectious Diseases) яка відбулася у м.Атланта, США.

ICEID10 08 7

Конференція об’єднала фахівців у сфері охорони здоров’я з усього світу, щоб поділитися найновішою інформацією про проблеми, що впливають на виникнення, поширення та контроль інфекційних захворювань. ICEID 2022 була організована Центром контролю та профілактики захворювань у співпраці з Цільовою групою глобального здоров’я та за наукового внеску понад 30 національних і глобальних партнерів. Програма ICEID 2022 включала пленарні та панельні сесії із запрошеними доповідачами, усні тези та стендові презентації, зосереджені на виникаючих і повторних інфекціях.

ICEID8 08 7

Марія Романівна представила доповідь на тему «Антимікробна дія окситетрацикліну у комплексі з полімерами поліфосфат естерного типу» («“Antimicrobial Action of Oxytetracycline in the Composition of Polyphosphate Ester Type Transporter” у секції Антимікробна резистентність.

ICEID10 08 6

 

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect