1–2 червня у Львові відбувся Міжнародний практичний форум «Poultry Farming. Бройлер/Несучка». Це масштабний професійний захід птахівничої галузі, який став майданчиком для спілкування провідних фахівців і консультантів міжнародного рівня, практиків і науковців. Організатор заходу – журнал «Наше птахівництво».

PoultryFarming 2023 av

Учасники заходу впродовж двох днів слухали цікаві доповіді фахівців щодо інноваційних методів технологій утримання і вирощування птиці, з’ясування причин поганого набирання нею ваги, особливостей годівлі влітку, покращення якості тушки. Великий блок доповідей був присвячений проблемам ветеринарії: зокрема європейському досвіду боротьби з сальмонелою, схемам вакцинації птиці, новому у застосуванні хімічних кокцидіостатиків, ознакам прихованих інфекцій у птиці.

IMG 261cc8ab29f8c2d03de0eb4c28b7da60 V

Доповідь про проблемні питання визначення здоров'я птиці та отримання безпечної продукції за використання органічних імунотропних засобів представив завідувач лабораторії імунології Інституту біології тварин Національної академії аграрних наук України д-р. вет. наук, професор Олег ВІЩУР.

IMG 99bf689a623b60a8a8017887a8674628 V

За час роботи форуму учасники також мали змогу обговорити з колегами нові виклики та перспективи, з якими стикаються фермери під час воєнного стану.

НОВИНИ

ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ

НАУКОВИЙ  ЖУРНАЛ  "БІОЛОГІЯ ТВАРИН"

                                                                   logo

MON

Scopus logo

WebOfScience

Springer

gslogo

ScienceDirect